2019 yılı ekibimiz için son derece başarılı, keyifli, öğrenme ve büyüme ile dolu bir yıldı. Şirketlerde ve insan kaynağında sürdürülebilir olumlu değişim yaratma misyonumuz doğrultusunda büyük bir ivmeyle hareket ettiğimiz bu 12 ayda neler yaşadığımıza geri dönüp bakmak, hem bu güzel anları ve tecrübelerimizden çıkardığımız dersleri yeniden hatırlamak, hem de önümüzdeki yıllara dair bir projeksiyon çıkarmak istedik.

Dünyada 2030 yılına kadar 1 milyar insanın Duygusal Zekayı deneyimlemesi vizyonuna sahip Six Seconds’ın EQ Modelinden yararlanarak bireyler ve organizasyonlar için maksimum verimin elde edilebilmesi, motivasyonu yüksek tutan bir çalışma ikliminin yaratılması, güvene ve sağlıklı bir iletişime dayanan kişisel ve profesyonel ilişkilerin kurulması için özenle çalışıyoruz. 2019 yılında da bu çabalarımızı tüm hızımızla sürdürdük ve Duygusal Zekanın sunduğu tüm bu faydayı bireyler ve şirketler ile buluşturmaya devam ettik. Hem birlikte çalışmaya bu yıl başladığımız yeni organizasyonlar ile yeni ilişkiler kurduk, hem de uzun süredir beraber yol aldığımız, var olan ilişkilerimizi güçlendirdiğimiz harika bir yılı geride bıraktık.

P&G, Migros, IKEA, MSD İlaç, QNB Finansbank, Abdi İbrahim, ARIS, Hyundai, Four Seasons, Nobel İlaç, Bilim İlaç, Denizbank, Engin Satış, Widex, Trenkwalder, ALKEV ve Big Chefs gibi değerli ve önde gelen şirket ve organizasyonlarla birlikte çalıştık. Hem Türkiye’de hem de İsveç, Yunanistan, İsviçre gibi ülkelerde birbirinden keyifli ve verimli eğitimler gerçekleştirdik. Duygusal Zeka yetkinliklerini çalışma ortamına taşıma amacıyla Duygusal Zeka, Liderlik, İletişim, Takım ve Performans Gelişimi ana başlıklarında, toplamda 800 saati aşan eğitim ve atölye çalışmaları gerçekleştirdik.

Alanlarında lider olan, son derece dinamik ve vizyon sahibi Çizgi Teknoloji ve A.O. Smith aileleriyle olan danışmanlık ilişkimiz bu yıl da güçlenerek devam etti. 2019 yılı boyunca toplamda 500 saatin üzerinde danışmanlık hizmeti sunduk. Bununla birlikte birbirinden farklı şirketler ve liderler için 200 saatin üzerinde Duygusal Zeka, takım ve yönetici koçluğu hizmetimizi sunarak vizyon belirledik, hedefler doğrultusunda çalıştık.

Kurucumuz Erdem Ercan ve değerli ekip arkadaşımız Eczacıbaşı eski grup başkanı Sedat Birol; motivasyonel, herekete geçiren ve fark yaratan konuşmalar gerçekleştirdiler. Erdem Ercan, İletişimde Duvarları Yıkmak, Etkin İletişim ile Fark Yaratmak, Otantik Liderlik ve daha pek çok konuda Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Coselgi, Testo, MSD İlaç ve Denizbank gibi önemli kurumlarda konuşmalar gerçekleştirdi, üniversitelerde öğrencilerle de buluştu. Sedat Birol ise Hayatla Dans başlıklı keyifli ve anlam katan konuşması ile MSD İlaç ve Denizbank gibi çok değerli şirketler ve topluluklar ile bir araya geldi. 2019’da 20 saate yakın konuşma düzenledik.

2018’de büyük bir heyecan ve gururla ilk defa kendi ülkemizde, Türkçe olarak sunduğumuz Six Seconds EQ Sertifikasyon Programını bu yıl ikinci defa, birbirinden özenli, enerjik, paylaşımcı ve gelişime açık 16 katılımcıyla gerçekleştirdik. EQ ağının Türkiye’de bu şekilde gelişimine öncülük ediyor olmak, Six Seconds ailemizin büyüdüğünü görmek bizim için son derece gurur vericiydi.

Ülkemizde Duygusal Zekanın yayılması hedefimiz doğrultusunda, Six Seconds’ın sunmuş olduğu envanterlerin ve Duygusal Zekaya dair aydınlatıcı içeriklerin dilimize kazandırılması için başladığımız çeviri sürecine yoğun olarak devam ettik. Bu süreçte bizi belki de en çok mutlu eden, Six Seconds’ın CEO’su sevgili Joshua Freedman’ın Liderliğin Kalbinde – Duygusal Zekâ ile Sonuç Almak kitabının Türkçeye kazandırılmasına önayak olmaktı. Değerli Paloma Yayınevi ile birlikte çalışarak çeviri ve düzenleme sürecinde yoğun bir emek harcadığımız bu başucu kitabı, Kasım ayında Türkçe olarak basıldı ve okurlarla buluştu.

2019 yılı içerisinde Hayatın Ritmi ekibimiz de büyüdü. 12 kişilik, her biri alanında uzman bir kadro ile Duygusal Zekanın yaygınlaşması için canla başla çalışıyoruz. 2020 yılında da çabalarımızı sürdürmeye, EQ yolculuğunuzda ve kariyerlerinizde siz eşlik etmeye, daha uyumlu ve huzurlu bir yaşamı mümkün kılmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle olduğunuz için teşekkürler.

İlgili Bloglarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir